Hinnasto

Hinnasto sisältää tilaustyönä tehdyt omilla toiveilla räätälöidyt lelut. Kaikkia leluja saa kaikilla eri hahmoilla, väreillä ja väriyhdistelmillä. 

Tilaustöiden toimitusaika on 1-4 vk, riippuen sen hetkisestä tilaustyöjonosta. Toimitusaika arvion saat aina ennen tilausvahvistusta. Jos lelu on tulossa kiire aikataululla, muistathan mainita aikataulusta tilauksen yhteydessä. Sesonkiaikana voi työjono olla enemmän kuin 4 vk. 

Tilaustyöt tilataan joko Ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostilla info@koukussadesign.fi.

Tilaustyöt maksetaan aina ennen toimitusta. Toimitustavat on kirje 3 € tai 6 € pakettina. Toimitustapa muodostuu tilauksen koosta, muodosta ja tilattujen tuotteiden määrästä. Suosittelen toimitukseksi pakettipostitusta seurannan vuoksi. 

Verkkokaupassa on ostettavissa myös suoraan valmiita värivaihtoehtoja. Osa verkkokaupan tuotteista löytyy suoraan varastosta, osa tehdään tilauksesta. Tuotteen toimitusajan näet ko. tuotteen lisätiedoista. 

Vaunulelu nyörillä 

Vaunulelut irroitettavalla nyörillä. Lelu toimii ilman nyöriä pehmoleluna ja nyörin kanssa kiinnitettävissä vaunuihin, kaukaloon tai vaikka valjaisiin jotta lelu ei katoa.

Vaunulelu saatavilla hahmoilla: Pupu / Norsu / Leijona / Koala / Ankka / Yksisarvinen / Nalle / Kissa / Koira / Kettu / Laiskiainen (puurengas) / Meduusa

Lelun värin voi itse valita, nyöri ja kiinnitysrengas on valkoiset tai lelun väritykseen sopivalla värillä. 

Lelut on valmistettu 100 % ökotex sertifioidusta puuvillasta. Sisäkangas gots sertifioitua puuvillaa ja vanu polyesteriä. Kiinnitysrengas on muovia. Kaikissa leluissa on CE-merkintä. 

Lelun hinta 34 €
     Meduusa 30 €

Vaunulelut helmillä

Vaunulelu sopii käytettäväksi vaunuissa tai kaukalossa. Turvallisuus syistä lelua joissa on helmiä, ei ole tarkoitettu leikittäväksi. 

Vaunulelu saatavilla hahmoilla: Pupu / Norsu / Leijona / Koala / Ankka / Yksisarvinen / Nalle / Kissa / Koira / Kettu /  Meduusa

Lelun värin ja helmet voi itse valita. Kiinnitysrengas on valkoinen tai lelun väritykseen sopivan värinen.

Lelut on valmistettu 100 % ökotex sertifioidusta puuvillasta. Sisäkangas gots sertifioitua puuvillaa ja vanu polyesteriä. Kiinnitysrengas on muovia. Helmet käsittelemätöntä tai maalattua puuta, ja silikonia. Kaikissa leluissa on CE-merkintä. 

Lelun hinta 36 €

Vaunulelu pitkä

Pitkä vaunulelu on tarkoitettu käytettäväksi ainostaan vaunuissa. Lelu tulee poistaa käytöstä kun lapsi oppii nousemaan itse, eikä lelu ole tarkoitettu leikkimiseen.

Vaunulelu tehdään aina mittojen mukaan. Riippuen vaunujen leveydestä, voi lelussa olla 1-3 hahmoa. 

Lelujen ja helmien värit ja järjestykset voit valita itse. 

Vaunulelu saatavilla hahmoilla: Pupu / Norsu / Leijona / Koala / Ankka / Yksisarvinen / Nalle / Kissa / Koira / Kettu / Meduusa


Lelut on valmistettu 100 % ökotex sertifioidusta puuvillasta. Sisäkangas gots sertifioitua puuvillaa ja vanu polyesteriä. Kiinnitysrengas on muovia. Helmet käsittelemätöntä tai maalattua puuta, ja silikonia. Kaikissa leluissa on CE-merkintä.


Lelun hinta  1 hahmolla 42 €
                    2 hahmolla 52 €
                    3 hahmolla 62 €Kaikkiin tuotteisiin on saatavilla lisänä helistin + 2 €.