KoukussaDesign

KoukussaDesign on turkulainen käsityöyritys, jonka perustaja olen minä, Marika.
 Kotona minulla on 4 eri ikäistä lasta ja virkkaus on ollut aina sydäntä lähellä. Tärkein asia virkkaamisessa on tuottaa yksilöllisiä, turvallisia ja pitkäikäisiä tuotteita laadusta tinkimättä. Ja mikä tärkeintä, ulkonäöltään syötävän suloisia leluja. Valmistan suurimman osan leluista tilauksesta, jotta jokaisella on mahdollisuus tilata juuri itselleen räätälöity lelu, niin hahmon kuin värienkin puolesta. 

Kaikkien tuotteiden materiaalit on mahdollisuuksien mukaan kotimaisia. Valikoimasta löydät myös muiden suomalaisten käsityöyrittäjien tuotteita. Valitsen tarkoin tuotteet valmistustavan, materiaalin ja ulkonäön perusteella. Kaikista myytävistä tuotteista löydät tarkemmat tiedot verkkokaupasta tuotteen lisätiedoista.  

Kuva: Valokuvaaja Hilja Mustonen  

Tuotetietoa

Kaikki lelut valmistan lelulain ja lelustandardin EN71-1 mukaisesti käsin. Käyn turvallisuus asioita läpi aina uuden tuotteen kohdalla. Tilaustuotteiden kohdalla joskus voi olla tilanne jolloin en pysty tiettyjä toiveita täyttämään turvallisuus syistä.  Tuotteiden materiaalit on kemikaalittomia, soveltuen käyttöön vastasyntyneestä alkaen. Puuvilla- ja merinovillalanka on ökotex100 sertifioitu joka takaa niin turvallisen ja kemikaalittoman tuotteen mutta myös langan tuotannon ekologisuuden. Merinovilla on mulesing vapaa. Lelun sisällä oleva suojakangas on GOTS 100 % puuvillaa ja vanu polyesteriä. 

Vaunulelujen kiinnitysrenkaat ovat kemikaalittomia ja kooltaan/muodoltaan soveltuvat käytettäväksi kiinnitysrenkaina vaunu- ja kaukaloleluissa (EN71). Leluissa käytettävät helmet ovat myrkyttömällä maalilla maalattuja puuhelmiä. Lelut joissa on helmiä ei ole tarkoitettu lasten leikkeihin. Puurenkaat ovat käsittelemätöntä puuta ja renkaat tarkistetaan aina ennen tuotteeseen laittamista. 

Suurimman osan tuotteiden pesu onnistuu 40 asteessa. Jos tuotteessa on helmiä tai puurengas, puhdistetaan tuote käsinpesulla.

Jokaisen tuotteen mukana on tuotetiedot, käyttöohjeet ja -suositukset ja pesuohjeet. Tiedot löydät suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Leluissa CE-merkintä. 


Noudattamalla tuoteselostesteessa olevia turvallisuus- ja pesuohjeita, varmistat lelun pitkäikäisen elämän! 

Seuraa somessa