Toimitusehdot


Toimitusehdot

Toimitusehdot

Voimassa 30.10.2020 alkaen. (muokattu 1.10.2021)

Yleistä tuotteiden myynnistä

Tuotteita myy KoukussaDesign (Y-tunnus 2929727-4). Myymme tuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.koukussadesign.fi, sähköpostilla tai sosiaalisen median kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen ja maksutiedot, josta näet:

  • viitenumeron
  • pankkitilinumeromme/mobilepay lyhytnumero
  • laskun loppusumman

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksutapoina viestillä tilattaessa on tilisiirto ja mobilepay. Verkkokaupassa maksutavat ovat mobilepay ja kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Myyntitapahtumissa maksutapana myös kaikki suomalaiset maksukortit.

Emme toimita tuotteita postiennakolla.  

Tilisiirto ja Mobilepay

Tuotteet maksetaan aina ennen tuotteiden toimitusta. Tilausta tehdessä saat tiedon jos tuotteen toimitusaika poikkeaa tuotteen kohdalla mainitusta ajasta. Maksusuoritukset osoitetaan tilille: FI20 5710 9720 0629 92 ja mobilepay lyhytnumerolla 97798.

Käsittelemme tilauksen kun maksu on suoritettu.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Toimitusaika

Postitamme verkkokauppa tilaukset pääsääntöisesti 3-10 arkipäivän kuluessa tilauksen maksun kirjautumisesta.   Pankkiyhteyksistä riippuen maksun kirjautumiseen kuluu 1-3 arkipäivää tilauksen maksamisesta. Tilaustuotteilla ja tuotteilla ruuhka-aikana toimitusaika on 2-5 vk. Ajankohtaisen toimitusajan näet sivuston etusivulta tai sähköpostilla info@koukussadesign.fi.  

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan etukäteen sivustolla www.koukussadesign.fi tai tilauksen yhteydessä viestillä.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimitamme tuotteet seurantakoodillisella pakettitoimituksella (posti tai matkahuolto) tai kirjetoimituksena.  Toimitus pakettina paketin koosta tai painosta riippumatta 6,90 € ja kirjetoimitus 2,90 €. Tuotetiedoista näet voitko valita toimitustavaksi kirjeen. Sovittaessa tuotteet voi myös noutaa turusta.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautus koskee vain tuotteita jotka on tilattu verkkokaupasta pl. tilauksen yhteydessä tehtyjä tuotteen muokkauksia. 

Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuneet postikulut. Ota aina yhteyttä ennen vaihtoa tai palautusta. Palautusta varten tarvitset tilausvahvistuksen. 

Vaihto- ja palautusoikeus ei koske tilaustuotteita tai tuotteita jotka on tehty omilla ulkonäkö tai väritoiveilla. 

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@koukussadesign.fi

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin. 

 Virheellisen tuotteen lähetyksessä lähetyskulut korvaa KoukussaDesign

Noutamatta jätetty toimitus

Jos tuote jätetään noutamatta tai asiakas on laittanut väärin toimitustiedot, kaikki toimituskulut tulevat asiakkaan maksettavaksi. Uudelleen lähetyksen kulut maksetaan etukäteen. Jos toimitustiedot on laitettu väärin lähettäjän puolesta, lähettäjä korvaa uudelleen lähetyksen. 

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Toimitusehdot koskevat verkkokaupan, sosiaalisenmedian ja sähköpostin kautta tehtyjä tilauksia, jos yllä ei ole muuta mainittu. 

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. 
KoukussaDesign sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.