Toimitusehdot


Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 1.7.2019 alkaen.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy KoukussaDesign (Y-tunnus 2929727-4). Myymme tuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.koukussadesign.fi, sähköpostilla tai sosiaalisen median kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen ja maksutiedot (tilisiirto ja mobilepay), josta näet:

  • viitenumeron
  • pankkitilinumeromme/mobilepay lyhytnumero
  • laskun loppusumman

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeilla. Lisäksi maksutavaksi käy tilisiirto tai mobilepay. 

Muilla tilaustavoilla (mm. sähköposti tai instagram/facebook viesteillä) maksutapana on tilisiirto tai mobilepay. 

Emme toimita tuotteita postiennakolla.  

Tilisiirto ja Mobilepay

Tuotteet maksetaan aina ennen tuotteiden toimitusta. Tilausta tehdessä saat tiedon jos tuotteen toimitusaika poikkeaa tuotteen kohdalla mainitusta ajasta. Maksusuoritukset osoitetaan tilille: FI20 5710 9720 0629 92 ja mobilepay lyhytnumerolla 97798.

Käsittelemme tilauksen kun maksu on suoritettu.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Checkout Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout Finland Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Checkout Finland Oy:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Checkout Finland Oy

Eteläpuisto 2 C, 33200 Tampere
Y-tunnus 2196606-6
OVT-tunnus 003721966066

Asiakaspalvelu:

asiakaspalvelu@checkout.fi
0800 552 010 (0,00 €/min+pvm)
Ma-su klo 6-23 (paitsi juhlapyhinä)

Toimitusaika

Postitamme verkkokauppa tilaukset 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksen maksun kirjautumisesta.  Pankkiyhteyksistä riippuen maksun kirjautumiseen kuluu 1-3 arkipäivää tilauksen maksamisesta. Tilaustuotteilla ja tuotteilla ruuhka-aikana voi toimitus aika olla 1-3 vk. Tilaustuotteet tilataan sähköpostilla info@koukussadesign.fi.  

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan etukäteen sivustolla www.koukussadesign.fi 

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimitamme tuotteet joko kirjeenä 3 e tai pakettina 6 e, riippuen tuotteen koosta ja painosta. 

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuneet postikulut. Ota aina yhteyttä ennen vaihtoa tai palautusta. Palautusta varten tarvitset tilausvahvistuksen. 

Vaihto- ja palautusoikeus ei koske tilaustuotteita tai tuotteita jotka on tehty omilla ulkonäkö tai väritoiveilla. 

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@koukussadesign.fi

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. 
KoukussaDesign sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.